Yleistä

Light My Word -tuoteperheeseen kuuluu erilaisia valaisimina toimivia kirjaimia ja merkkejä. Tällä hetkellä valikoimissamme on 10cm korkeita ketjutettavia sekä 20cm korkeita erillisiä kirjaimia, numeroita ja merkkejä. Kirjaimet valmistetaan Suomessa ja valmistuksessa käytetään osittain 3D-tulostustekniikkaa. Tämän johdosta kirjaimissa voi läheltä katsottaessa näkyä tulostusjälki.

Valaistuja tekstejä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Ne näkyvät hyvin esimerkiksi näyteikkunassa. Kirjaimilla voidaan esittää esimerkiksi erilaisia tarjouksia tai niillä voidaan kertoa vaikkapa yrityksen www-sivujen osoite, puhelinnumero tai mitä tahansa, mihin halutaan kiinnittää asiakkaan huomio. Tuotteiden käyttökohteita on paljon, koska kirjaimia ja merkkejä voidaan käyttää uudelleen aina uusissa valaistuissa teksteissä. Kotona kirjaimista saa muodostettuja huomiota herättäviä sisustusvalaisimia ja toimivat hyvin vaikkapa yövaloina lastenhuoneessa.

Tuotteet ovat tarkoitettu vain sisäkäyttöön ja ne toimivat 12 voltin sähkövirralla. Virtalähteitä löytyy verkkokaupastamme.

Ketjutettavat 10cm kirjaimet

Jokaisessa kirjaimessa on jalusta, jonka molemmissa päissä on magneettiset liittimet. Valokirjaimet voidaan ketjuttaa helposti liittimien avulla ja muodostaa näin esimerkiksi erilaisia sanoja. Kirjainten järjestystä voi muuttaa haluamaksi ja niitä voi hankkia myöhemmin myös lisää. Virtalähde liitetään erilliseen sovitepalaan, joka vuorostaan sopii mihin tahansa kirjaimen vasempaan reunaan.

Kirjainten ja merkkien paksuus on 25mm ja korkeus jalustan kanssa on 106mm. Leveys vaihtelee merkkien mukaan.

Erilliset 20cm kirjaimet

Valikoimiimme kululuvat myös 20cm korkeat erilliset kirjaimet. Jokaisessa kirjaimessa on virtajohto, johon virtalähde voidaan liittää ilman erillistä sovitepalaa. Mikäli samalla virtalähteellä halutaan käyttää useita kirjaimia, voi verkkokaupastamme ostaa haaroitusjohtoja.

Kirjainten ja merkkien paksuus on 40mm ja korkeus on 200mm. Leveys vaihtelee merkkien mukaan.

Käyttöohjeet

Tarkista ensimmäiseksi jokaisen kirjaimen/merkin teholuku, joka löytyy jokaisen kirjaimen pohjasta. Mikäli teholuku ei ole jostain syystä luettavissa, kysy meiltä tarkemmat tiedot. Laske jokaisen kirjaimen teholuvut yhteen ja tarkista, että virtalähde on halutulle valaistavalle sanalle tai sanoille riittävä. Esimerkiksi jos A-kirjaimen vaatima teho on 2W, voi 24W-virtalähteeseen liittää maksimissaan 12 A-kirjainta. HUOM! Kirjainten yhteenlaskettu teho ei saa ylittää virtalähteen tehoa. Jos kirjainten teho on suurempi kuin virtalähteen teho, on hankittava tehokkaampi virtalähde. Vaihtoehtoisesti voit tehdä useamman kirjainketjun ja hankkia jokaiselle ketjulle oman virtalähteen. Kysy meiltä tarvittaessa apua!

Virtajohdon liittäminen 10cm kirjaimiin

Liitä halutut kirjaimet yhteen haluamasi järjestykseen. Liitä tämän jälkeen virtalähteen pistoke virtalähteen sovitinpalaan ja sovitinpala edestä katsottuna kirjainketjun ensimmäisen kirjaimen vasempaan reunaan. Laita tämän jälkeen virtalähde pistorasiaan. Nyt kaikkien ketjussa olevat kirjaimet tulisi olla valaistuja.

Virtajohdon liittäminen 20cm kirjaimiin

Jokaisessa kirjaimessa on takana virtajohto johon virtalähde voi liittää. Kun olet liittänyt virtalähteen kirjaimeen, voit laittaa virtalähteen pistorasiaan. Nyt kirjaimen tulisi olla valaistu. Jos haluat käyttää yhdellä virtalähteellä useita valokirjaimia, kytke ensin haaroitusjohdot ja sen jälkeen virtalähde pistorasiaan.

Puuttuuko valikoimastamme jotain?

Haluaisitko jonkin valaistun merkin tai symbolin, jota ei vielä valikoimastamme löydy? Kerro siitä meille, laajennamme valikoimaa jatkuvasti ja otamme mielellämme erilaisia kehitysehdotuksia vastaan! Valmistamme edullisesti myös tilaustyönä erilaisia kirjaimia ja merkkejä, esim. yrityksen logoja tai tekstejä. Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Back to Top