Kirjaimesta ei ole mallikuvaa luettelossa, mistä tiedän millainen kirjain on?

Emme ole vielä saaneet mallikuvia kaikista kirjaimista, mutta yritämme saada niitä esille mahdollisimman pian. Tällä hetkellä kaikki valikoimissamme olevat kirjaimet ovat isoja tikkukirjaimia. Jos haluat varmistua kirjaimen ulkoasusta ennen tilaamista, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Olen tilaamassa valokirjainta, mitä osia minun tulee tilata?

20cm valokirjaimia varten tarvitset itse valokirjaimen ja siihen virtalähteen. Jos haluat liittää samaan virtalähteeseen useamman valokirjaimen, tarvitset lisäksi sopivan haaroitusjohdon. 10cm kirjaimia varten tarvitset virtalähteen sovitepalan haluamallasi värillä. Voit myös kysyä meiltä apua, autamme mielellämme!

Montako kirjainta tai merkkiä voin liittää yhteen?

Suoraa lukumäärää ei voi sanoa, koska määrä riippuu merkeistä ja kirjaimista. Sinun täytyy katsoa, kuinka paljon kukin kirjain kuluttaa. Jokaisen kirjaimen pohjassa on wattimäärä ja kirjainten yhteenlaskettu wattimäärä ei saa ylittää virtalähteen wattimäärää. Jos virtalähteen teho on 24 wattia, niin sillä valaisee esimerkiksi 12 kirjainta, jonka teho on 2 wattia. Ja meiltä voi kysyä aina apua!

Voinko valita kirjainten tai merkkien värin?

Kyllä. Voit valita haluamasi värin runkoon ja etupaneeliin. Ota huomioon se, että osa väreistä ei päästä läpi valoa, toiset värit päästää taas enemmän. Tulemme lisäämään sivuillemme mallikuvia erilaisista yhdistelmistä, jotta valinta helpottuu. Yleensä ottaen, mitä vaaleampi väri, sitä enemmän valo pääsee läpi. Jos rungon väri on musta ja etupaneeli on valkoinen, tulee valo vain edestä. Mutta jos rungon väri on punainen, niin valo tulee läpi myös rungosta. Tulemme lisäämään valikoimaamme myös erilaisia värivaihtoehtoja.

Saako teiltä isoja kirjaimia?

Tällä hetkellä pystymme valmistamaan maksimissaan 20cm korkeita kirjaimia ja niitä löytyy verkkokaupastamme.

Verkkokaupassa ei ole merkkiä tai kirjainta, jonka haluaisin. Onko sitä mahdollista saada? Entä onko se saatavissa jollain erikoisvärillä?

Todennäköisesti on. Kerro meille mikä merkki valikoimista puuttuu niin pyrimme lisäämään sen verkkokauppaamme. Jos haluamaasi värivaihtoehtoa ei valikoimista löydy, kannattaa silti kysyä!

Voiko valokirjaimia käyttää ulkona?

Ei valitettavasti voi. Valokirjaimia voi käyttää vain kuivissa tiloissa sisällä.

Pystynkö vaihtamaan itse lampun valaisimen sisälle?

Valaisinta ei pysty avaamaan rikkomatta sitä. Valaistus on toteutettu ledeillä ja led-valmistajan mukaan niiden käyttöikä on jopa 50.000 tuntia, joten normaalikäytössä valokirjaimet kestävät vuosia!

Voinko tilata teiltä valaisimen omien toiveiden mukaan?

Pystymme valmistamaan erilaisia valaisimia esimerkiksi yritysten logojen pohjalta. Tällä hetkellä pystymme tekemään maksimissaan 40x20cm kokoisia valaisimia. Ota yhteyttä niin katsotaan pystymmekö auttamaan teitä valaisinasiassa.

Back to Top